Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cocktailbar voor uw beursstand

Een volledig verzorgde cocktailbar op uw beursstand wij regelen het allemaal voor u.

Cocktailbar huren op de beurs.

U wilt graag de aandacht van bezoekers trekken op de beurs dit kunnen wij voor u doen met onze cocktailbar op uw stand.
terwijl u een praatje maakt met uw bezoekers maken wij een heerlijk verse cocktail.

Onze mobiele cocktailbar op uw stand.

We kunnen snel schakelen met onze standaard mobiele cocktailbar hierdoor kunt u last minute nog beschikken over een bar met cocktailshaker op uw stand. Vraag naar de mogelijkheden.

Beurs cocktailbar op maat.

U heeft de beursstand ingericht in een bepaalde stijl/ thema en wilt hier graag een cocktailbar op maat in de zelfde stijl laten maken. Dit is geen probleem onze ontwerpafdeling gaat hier graag mee aan de slag en 

Cocktail menu bij onze cocktailbar verhuur

Wij proberen altijd een zo gevarieerd menu aan cocktails mee te nemen. Onze standaard cocktails zijn wereldwijd bekend en populair. Waaronder de Mojito, Moskow Mule, Sex on the Beach, Margharita, Whiskey Sour, WooWoo en natuurlijk een lekkere Gin Tonic.

Signature cocktails

Verras uw gasten met uw eigen signature cocktail. Gebaseerd op uw eventthema of huisstijl. Heeft u ideeen die uw wilt omzetten in een cocktail wij denken graag met u mee.

Branded cocktailbar

Wilt u uw de cocktailbar in uw huisstijl met uw logo erop dat is mogelijk. Wij horen graag uw wensen. De complete aankleding kunnen wij hier op instellen.

Waarom kiezen voor The Bartender?

Cocktailbar Offerte aanvragen

Iedereen houd van een feestje!

FAQ

We hanteren een minimum aantal cocktails van 50 stuks

De kosten zijn afhankelijk van het aantal cocktails die u afneemt en het tijdsblok. We werken met zeer scherpe tarieven, premium drank en vers fruit. U ontvangt altijd de beste prijs kwaliteit-verhouding.

Nee, wij verhuren geen losse mobiele cocktailbar. Wij werken enkel in totaal concept. De cocktailbar met bartender, glaswerk, drank en ijs. U hoeft zelf dus niks meer te regelen.

Nee, wij nemen alles uit handen. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten. Wij zorgen voor de bar, bartender, glazen, ijs, premium drank en vers fruit.

Zeker een lekker verse cocktail verdient een mooi glas en geen plastic of papieren beker. Ons glaswerk is van hoogwaardige kwaliteit en draagt bij aan een perfecte beleving.

Reken tussen de 1 tot 3 cocktails per gast dan met het goed komen. De meeste gasten zullen zeker een cocktail proberen ook al drinken ze normaal alleen bier of wijn. Het komt niet vaak voor dat cocktails zo eenvoudig te halen zijn dus dat zullen ze zeker niet laten.:)

Voor de mensen die geen alcohol drinken kunnen wij Mocktails maken. Onze standaard Cocktailkaart bestaat uit 7 cocktails waarvan we 5 ook als alc. vrije variant kunnen maken. Al uw gasten kunnen dus genieten van een heerlijk vers geshaket drankje.

We hebben de meest populaire cocktails op onze kaart staan dit zijn 6 tot 7 cocktails. Deze verschillen per seizoen. Heeft u een speciale wens dan horen wij het graag dan zorgen wij dat deze cocktail op ons menu komt te staan.

Zeker, dat is geen probleem onze in-house creative director gaat graag voor u aan de slag om een compleet branded concept aan te leveren. Uw logo kan op de bar, menu kaart en menu banner worden verwerkt. 

Al onze bartenders / cocktailshakers hebben een externe opleiding gevolgd of zijn in-house getraind.

Client Testimonials

“Heerlijke Cocktails en ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Ons feest was echt een groot succes. veel liefs ”
Barbara
“Onze gasten waren erg blij met de cocktailbar van The Bartender de meeste begonnen met bier of wijn en eindigde allemaal aan de cocktails :).”
Tessa
“De mocktail Gin Tonic bar die hadden we nog niet eerder gehad. Zonder alcohol maar zeker niet minder feestelijk ”
P. Bakker
No menu locations found.