Zoek
Sluit dit zoekvak.

mocktailbar huren

Een mobiele mocktailbar voor uw feest, voorzien van een professionele bartender met heerlijke mocktails. De mocktailbar op uw feest, beurs of uw event zal zeker een hit zijn.

Mocktailbar huren op locatie

Heeft u een feest of evenement waar u leuke drankjes wilt serveren zonder alcohol. The Bartender ontneemt al het werk. Wij zorgen voor een compleet verzorgde mocktailbar op uw locatie. Onze mocktailbar is voor elk budget.

Huren mocktailbar is inclusief:

  • Mobiele mocktailbar
  • Bartender Shaker
  • Rol-up banner met menu
  • Mocktail menu 
  • Premium glaswerk
  • Verse sappen
  • Vers fruit
  • BIO rietjes, BIO servetjes, BIO garneerprikkers

Mobiele mocktailbar

Onze mobiele mocktailbar leent zich voor elk event. Neutraal zwart of wit en ze nemen niet te veel ruimte in. Zo zijn ze geschikt voor elk feest van neutraal tot chique.

Mocktail menu bij onze mocktailbar verhuur

Wij proberen altijd een zo gevarieerd menu aan mocktails mee te nemen. Onze standaard mocktails zijn wereldwijd bekend en populair. Waaronder de Mojito, Moskow Mule, Virgin on the Beach,  WooWoo en natuurlijk een lekkere Gin Tonic en allemaal zonder alcohol.

Signature mocktails

Verras uw gasten met uw eigen signature mocktail. Gebaseerd op uw eventthema of huisstijl. Heeft u ideeën die uw wilt omzetten in een mocktail wij denken graag met u mee.

Branded mocktailbar

Wilt u de mocktailbar in uw huisstijl met uw logo erop dat is mogelijk. Wij horen graag uw wensen. De complete aankleding kunnen wij hier op instellen.

Waarom kiezen voor The Bartender?

Mocktailbar Offerte aanvragen

Feestelijke en orginele Mocktails!

FAQ

We hanteren een minimum aantal mocktails van 50 stuks

De kosten zijn afhankelijk van het aantal mocktails die u afneemt en het tijdsblok. We werken met zeer scherpe tarieven, premium drank en vers fruit. U ontvangt altijd de beste prijs kwaliteit-verhouding.

Nee, wij verhuren geen losse mobiele mocktailbar. Wij werken enkel in totaal concept. De mocktailbar met bartender, glaswerk, sappen en ijs. U hoeft zelf dus niks meer te regelen.

Nee, wij nemen alles uit handen. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten. Wij zorgen voor de bar, bartender, glazen, ijs, sappen en vers fruit.

Zeker een lekker verse mocktail verdient een mooi glas en geen plastic of papieren beker. Ons glaswerk is van hoogwaardige kwaliteit en draagt bij aan een perfecte beleving.

Reken tussen de 1 tot 3 cocktails per gast dan met het goed komen. De meeste gasten zullen zeker een mocktail proberen wanneer ze iemand met een mocktail in de hand zien. De eerste gedacht zal dan zijn “Wat is dat? Dat wil ik ook”

We hebben de meest populaire mocktails op onze kaart staan dit zijn 4 tot 5 mocktails. Deze verschillen per seizoen. Heeft u een speciale wens dan horen wij het graag dan zorgen wij dat deze mocktail op ons menu komt te staan.

Zeker, dat is geen probleem onze in-house creative director gaat graag voor u aan de slag om een compleet branded concept aan te leveren. Uw logo kan op de bar, menu kaart en menu banner worden verwerkt. 

Al onze bartenders / shakers hebben een externe opleiding gevolgd of zijn in-house getraind.

Client Testimonials

“Heerlijke Cocktails en ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Ons feest was echt een groot succes. veel liefs ”
Barbara
“Onze gasten waren erg blij met de cocktailbar van The Bartender de meeste begonnen met bier of wijn en eindigde allemaal aan de cocktails :).”
Tessa
“De mocktail Gin Tonic bar die hadden we nog niet eerder gehad. Zonder alcohol maar zeker niet minder feestelijk ”
P. Bakker
No menu locations found.