Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smoothiebar huren

Een mobiele smoothiebar huren geeft extra energie en power aan uw gasten!

Smoothiebar huren op locatie

Een mobiele smoothiebar huren op locatie? The bartender helpt u graag aan de lekkerste en gezondste smoothies. Geef uw werknemers en gasten een healthy boost. Uw smoothiebar voorzien wij van een professionele smoothiecreator en heerlijke gezonde smoothies De smoothiebar op uw feest, beurs of uw event zal zeker een hit zijn. 

Huren mobiele Smoothiebar is inclusief:

 • Mobiele Smoothielbar
 • Smoothiemaker
 • Rol-up banner met menu
 • Smoothie menu 
 • Premium glaswerk
 • Verse sappen
 • Vers fruit
 • BIO rietjes, BIO servetjes, BIO garneerprikkers

Mobiele Smoothiebar

Onze mobiele Smoothiebar leent zich voor elk event. Neutraal zwart of wit en ze nemen niet te veel ruimte in. Zo zijn ze geschikt voor elk feest van neutraal tot chique.

Smoothie menu bij onze smoothiebar verhuur

Wij proberen altijd een zo gevarieerd mogelijk aantal Smoothies mee te nemen. 

Dit seizoen zomer 2022 hebben wij standaard de volgende smoothies in ons pakket.

 • Happy cherry
  Banaan – kersen – amandelmelk – kaneel
 • Green energie
  Courgette – spinazie – komkommer – peer – banaan – kokoswater – havermout
 • Orange power
  Sinaasappels – Mango – yoghurt – citroensap – aardbeien – sinaasappelsap

Smoothies op verzoek

Heeft u zelf een recept voor een smoothie laat het ons dan weten dan gaan we hier mee aan de slag.

Branded smoothiebar

Wilt u uw de smoothiebar in uw huisstijl met uw logo erop dat is mogelijk. Wij horen graag uw wensen. De complete aankleding kunnen wij hier op instellen.

Waarom kiezen voor The Bartender?

Smoothiebar Offerte aanvragen

Gezond en lekker!

FAQ

We hanteren een minimum aantal smoothies van 50 stuks.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal smoothies die u afneemt en het tijdsblok. We werken met zeer scherpe tarieven, verse sappen en vers fruit. U ontvangt altijd de beste prijs kwaliteit-verhouding.

Nee, wij verhuren geen losse mobiele smoothiebar. Wij werken enkel in totaal concept. De smoothiebar met bartender, bekers. U hoeft zelf dus niks meer te regelen.

Nee, wij nemen alles uit handen. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten. Wij zorgen voor de bar, bartender, glazen, ijs, premium drank en vers fruit.

Afhankelijk van het type feest of event werken wij de ene keer met glaswerk en de andere keer met PLA bekers die is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic.

Reken op 1,5 smoothie per gast dan moet het goed komen. De meeste gasten zullen zeker een smoothie proberen ook al drinken ze normaal alleen frisdrank. Het komt niet vaak voor dat smoothies zo eenvoudig verkrijgbaar zijn dus dat zullen ze zeker niet laten.:)

Wij zorgen dat we altijd extra ingrediënten meenemen op die manier hoeven we niet direct nee te verkopen. Natuurlijk kunnen we niet onbeperkt doorgaan daarom is het belangrijk om een goede inschatting te maken van het aantal smoothies.

We zullen nooit zonder toestemming doorgaan met het maken van smoothies. Als we het aantal bereikt hebben dan vragen wij aan jou of een ander opgekregen contactpersoon toestemming om door te gaan.

Zeker, dat is geen probleem onze in-house creative director gaat graag voor u aan de slag om een compleet branded concept aan te leveren. Uw logo kan op de bar, menu kaart en menu banner worden verwerkt. 

The Bartender staat voor kwaliteit en garantie. Wij doen wat wij beloven en afspraak is afspraak. Heb je ons geboekt dan kun je er van op aan dat we komen en dat het goed geregeld is.

Client Testimonials

“Gezonde lekkere smoothies ruime keuze en vers klaar gemaakt ”
Eveline Visscher
“Veel complimenten gekregen van onze bezoekers op de beurs. Zeker voor herhaling vatbaar”
Bruno
“Echt heerlijk dat we niks zelf hoefde te regelen alles loslaten en het werd uitstekend verzorgd ”
Susanne
No menu locations found.