Zoek
Sluit dit zoekvak.

cocktailbar huren

Een mobiele cocktailbar huren als kers op de taart voor uw feest, voorzien van een professionele bartender met heerlijke cocktails. De cocktailbar op uw feest, beurs of uw event zal zeker een hit zijn.

Cocktailbar huren op locatie

Heeft u een feest of evenement waar u lekkere verse cocktails nodig heeft. The Bartender ontneemt al het werk. Wij zorgen voor een compleet verzorgde cocktailbar op uw locatie. Onze cocktailbar is voor elk budget.

Huren cocktailbar is inclusief:

  • Mobiele Cocktailbar
  • Bartender Shaker
  • Rol-up banner met menu
  • Cocktail menu 
  • Premium glaswerk
  • Drank (Premium labels)
  • Vers fruit
  • BIO rietjes, BIO servetjes, BIO garneerprikkers

Mobiele cocktailbar

Onze mobiele cocktailbar leent zich voor elk event. Neutraal zwart of wit en ze nemen niet te veel ruimte in. Zo zijn ze geschikt voor elk feest van neutraal tot chique.

Cocktail menu bij onze cocktailbar verhuur

Wij proberen altijd een zo gevarieerd menu aan cocktails mee te nemen. Onze standaard cocktails zijn wereldwijd bekend en populair. Waaronder de Mojito, Moskow Mule, Sex on the Beach, Margharita, Whiskey Sour, WooWoo en natuurlijk een lekkere Gin Tonic.

Signature cocktails

Verras uw gasten met uw eigen signature cocktail. Gebaseerd op uw eventthema of huisstijl. Heeft u ideeen die uw wilt omzetten in een cocktail wij denken graag met u mee.

Branded cocktailbar

Wilt u uw de cocktailbar in uw huisstijl met uw logo erop dat is mogelijk. Wij horen graag uw wensen. De complete aankleding kunnen wij hier op instellen.

Waarom kiezen voor The Bartender?

Cocktailbar Offerte aanvragen

Iedereen houd van een feestje!

FAQ

We hanteren een minimum aantal cocktails van 50 stuks

De kosten zijn afhankelijk van het aantal cocktails die u afneemt en het tijdsblok. We werken met zeer scherpe tarieven, premium drank en vers fruit. U ontvangt altijd de beste prijs kwaliteit-verhouding.

Nee, wij verhuren geen losse mobiele cocktailbar. Wij werken enkel in totaal concept. De cocktailbar met bartender, glaswerk, drank en ijs. U hoeft zelf dus niks meer te regelen.

Nee, wij nemen alles uit handen. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten. Wij zorgen voor de bar, bartender, glazen, ijs, premium drank en vers fruit.

Zeker een lekker verse cocktail verdient een mooi glas en geen plastic of papieren beker. Ons glaswerk is van hoogwaardige kwaliteit en draagt bij aan een perfecte beleving.

Reken tussen de 1 tot 3 cocktails per gast dan met het goed komen. De meeste gasten zullen zeker een cocktail proberen ook al drinken ze normaal alleen bier of wijn. Het komt niet vaak voor dat cocktails zo eenvoudig te halen zijn dus dat zullen ze zeker niet laten.:)

Voor de mensen die geen alcohol drinken kunnen wij Mocktails maken. Onze standaard Cocktailkaart bestaat uit 7 cocktails waarvan we 5 ook als alc. vrije variant kunnen maken. Al uw gasten kunnen dus genieten van een heerlijk vers geshaket drankje.

We hebben de meest populaire cocktails op onze kaart staan dit zijn 6 tot 7 cocktails. Deze verschillen per seizoen. Heeft u een speciale wens dan horen wij het graag dan zorgen wij dat deze cocktail op ons menu komt te staan.

Zeker, dat is geen probleem onze in-house creative director gaat graag voor u aan de slag om een compleet branded concept aan te leveren. Uw logo kan op de bar, menu kaart en menu banner worden verwerkt. 

Al onze bartenders / cocktailshakers hebben een externe opleiding gevolgd of zijn in-house getraind.

Client Testimonials

“Heerlijke Cocktails en ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Ons feest was echt een groot succes. veel liefs ”
Barbara
“Onze gasten waren erg blij met de cocktailbar van The Bartender de meeste begonnen met bier of wijn en eindigde allemaal aan de cocktails :).”
Tessa
“De mocktail Gin Tonic bar die hadden we nog niet eerder gehad. Zonder alcohol maar zeker niet minder feestelijk ”
P. Bakker
No menu locations found.