Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gin Tonic bar huren

De lekkerste Gin gecombineerd met de perfecte premium tonic en garnering!

Gin Tonic bar huren op locatie

Heeft u een feest of evenement waar u Gin Tonic bar nodig heeft. The Bartender ontneemt al het werk. Wij zorgen voor een compleet verzorgde Gin Tonic bar op uw locatie. Onze Gin Tonic bar is er voor elk budget.

Huren Gin Tonic bar is inclusief:

  • Mobiele Gin Tonic bar
  • Bartender
  • Rol-up banner met menu
  • Gin Tonic menu 
  • Premium glaswerk
  • Tonic (Premium labels)
  • Premium Tonic
  • Vers fruit
  • BIO rietjes, BIO servetjes, BIO garneerprikkers

Mobiele Gin Tonic bar

Onze mobiele Gin Tonicbar leent zich voor elk event. Neutraal zwart of wit en ze nemen niet te veel ruimte in. Zo zijn ze geschikt voor elk feest van neutraal tot chique.

Gin Tonic menu bij onze Gin Tonic bar verhuur

Wij proberen altijd een zo gevarieerd menu aan Gin Tonic mee te nemen. Zo zorgen wij voor een Citrus, Kruidige en een zoete variant. Voor ieder wat wils dus.

Signature Gin Tonic

Verras uw gasten met uw eigen signature Gin tonic. Gebaseerd op uw eventthema of huisstijl. Heeft u ideeen die uw wilt omzetten in een cocktail wij denken graag met u mee.

Branded Gin Tonic bar

Wilt u uw de Gin Tonic bar in uw huisstijl met uw logo erop dat is mogelijk. Wij horen graag uw wensen. De complete aankleding kunnen wij hier op instellen.

Waarom kiezen voor The Bartender?

Gin Tonic Offerte aanvragen

Altijd lekker een Gin Tonic!

FAQ

Hou rekening met 1,5 Gin Tonics per gast dan zit je meestal goed. De meeste gasten zullen een Gin Tonic proberen ook de gasten die normaal alleen bier of wijn drinken. Het is immers voorhanden en het komt niet al te vaak voor dat je zo eenvoudig aan je Premium Gin Tonic kan komen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal Gin Tonic welke u afneemt en het tijdsblok. We werken met zeer scherpe tarieven, premium drank en vers fruit. U ontvangt altijd de beste prijs kwaliteit-verhouding.

Nee, wij verhuren geen losse mobiele Gin Tonic bar. Wij werken enkel in totaal concept. De Gin Tonic bar met bartender, glaswerk, drank en ijs. U hoeft zelf dus niks meer te regelen.

Nee, wij nemen alles uit handen. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten. Wij zorgen voor de bar, bartender, glazen, ijs, premium drank en vers fruit.

Zeker een premium Gin Tonic verdient een mooi glas en geen plastic of papieren beker. Ons glaswerk is van hoogwaardige kwaliteit en draagt daarom bij aan een perfecte beleving.

Voor de mensen die geen alcohol drinken kunnen wij een Alc. vrije variant maken. Al uw gasten kunnen dus genieten van een heerlijke premium Gin Tonic.

We hebben de meest populaire Gin Tonic op onze kaart. Deze verschillen per seizoen. Zeker is dat we altijd een gekruide, zoete en Citrus variant meenemen. Heeft u een speciale wens dan horen wij het graag dan zorgen wij dat deze Gin Tonic op ons menu komt te staan.

Zeker, dat is geen probleem onze in-house creative director gaat graag voor u aan de slag om een compleet branded concept aan te leveren. Uw logo kan op de bar, menu kaart en menu banner worden verwerkt. 

Al onze bartenders hebben een externe opleiding gevolgd of zijn in-house getraind.

Client Testimonials

“Heerlijke Cocktails en ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Ons feest was echt een groot succes. veel liefs ”
Barbara
“Onze gasten waren erg blij met de cocktailbar van The Bartender de meeste begonnen met bier of wijn en eindigde allemaal aan de cocktails :).”
Tessa
“De mocktail Gin Tonic bar die hadden we nog niet eerder gehad. Zonder alcohol maar zeker niet minder feestelijk ”
P. Bakker
No menu locations found.