Zoek
Sluit dit zoekvak.

cocktailmachine huren

Onze cocktailmachine is ideaal op beurzen, evenementen en festivals.
Je hoeft niet alle recepten uit je hoofd te leren om de lekkerste cocktails te maken.

Cocktailmachine huren voor op de beurs

Op de beurs snel lekkere cocktails of mocktails serveren aan uw bezoekers. Maak indruk met uw eigen cocktail- en mocktailmachine. Wij zorgen dat deze met 1 druk op de knop gemaakt wordt. 

De cocktailmachine op festivals of events

Onze cocktailmachine kan eenvoudig grote hoeveelheden cocktails en mocktails klaar maken voor uw gasten. Lang wachten op een speciale cocktail behoort tot verleden tijd.

Laat uw gasten zelf cocktails maken

De cocktailmachine geeft extra flair aan uw beursstand, festival of op elk ander event. Onder begeleiding van onze bartender kunnen uw gasten / bezoekers zelf door het menu scrollen en zelf een cocktail of mocktail kiezen en bereiden. 

Huur mogelijkheden

Onze cocktailmachine wordt compleet verzorgd en voorzien van dranken en sappen naar uw wensen. Wij zorgen dat u zelfstandig aan de slag kunt met de machine of wij staan u bij met een professionele bartender.

Signature cocktails

Verras uw gasten met uw eigen signature cocktail. Gebaseerd op uw eventthema of huisstijl. Heeft u ideeën die uw wilt omzetten in een cocktail, wij denken graag met u mee.

Branded cocktailbar

Wilt u uw de cocktailbar in uw huisstijl met uw logo erop? Dat is mogelijk. Wij horen graag uw wensen. De complete aankleding kunnen wij hier op instellen.

Compleet verzorgde cocktailmachine huren?

Cocktail- machine Offerte aanvragen

We love cocktails!

FAQ

We hanteren een minimum aantal cocktails van 50 stuks

De kosten zijn afhankelijk van het aantal cocktails die u afneemt en het tijdsblok. We werken met zeer scherpe tarieven, premium drank en vers fruit. U ontvangt altijd de beste prijs kwaliteit-verhouding.

Nee, wij verhuren geen losse mobiele cocktailbar. Wij werken enkel in totaal concept. De cocktailbar met bartender, glaswerk, drank en ijs. U hoeft zelf dus niks meer te regelen.

Nee, wij nemen alles uit handen. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten. Wij zorgen voor de bar, bartender, glazen, ijs, premium drank en vers fruit.

Zeker een lekker verse cocktail verdient een mooi glas en geen plastic of papieren beker. Ons glaswerk is van hoogwaardige kwaliteit en draagt bij aan een perfecte beleving.

Reken tussen de 1 tot 3 cocktails per gast dan met het goed komen. De meeste gasten zullen zeker een cocktail proberen ook al drinken ze normaal alleen bier of wijn. Het komt niet vaak voor dat cocktails zo eenvoudig te halen zijn dus dat zullen ze zeker niet laten.:)

Voor de mensen die geen alcohol drinken kunnen wij Mocktails maken. Onze standaard Cocktailkaart bestaat uit 7 cocktails waarvan we 5 ook als alc. vrije variant kunnen maken. Al uw gasten kunnen dus genieten van een heerlijk vers geshaket drankje.

We hebben de meest populaire cocktails op onze kaart staan dit zijn 6 tot 7 cocktails. Deze verschillen per seizoen. Heeft u een speciale wens dan horen wij het graag dan zorgen wij dat deze cocktail op ons menu komt te staan.

Zeker, dat is geen probleem onze in-house creative director gaat graag voor u aan de slag om een compleet branded concept aan te leveren. Uw logo kan op de bar, menu kaart en menu banner worden verwerkt. 

Al onze bartenders / cocktailshakers hebben een externe opleiding gevolgd of zijn in-house getraind.

Client Testimonials

“Heerlijke Cocktails en ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Ons feest was echt een groot succes. veel liefs ”
Barbara
“Onze gasten waren erg blij met de cocktailbar van The Bartender de meeste begonnen met bier of wijn en eindigde allemaal aan de cocktails :).”
Tessa
“De mocktail Gin Tonic bar die hadden we nog niet eerder gehad. Zonder alcohol maar zeker niet minder feestelijk ”
P. Bakker
No menu locations found.