Zoeken
Sluit dit zoekvak.

cocktailbar huren IJsselstein

De Cocktailspecialist voor uw feest of event in IJsselstein.

Mobiele cocktailbar huren in IJsselstein

Heeft u een feest of evenement in IJsselstein waar u verse cocktails wilt serveren. The Bartender ontneemt al het werk. Wij zorgen voor een compleet verzorgde cocktailbar op uw locatie in IJsselstein. Onze cocktailbar is voor elk budget.

Wij leveren de volgende diensten in IJsselstein

 

Cocktailbar Offerte IJsselstein aanvragen

Iedereen houd van een feestje!

FAQ

We hanteren een minimum aantal cocktails van 50 stuks

De kosten zijn afhankelijk van het aantal cocktails die u afneemt en het tijdsblok. We werken met zeer scherpe tarieven, premium drank en vers fruit. U ontvangt altijd de beste prijs kwaliteit-verhouding.

Nee, wij verhuren geen losse mobiele cocktailbar. Wij werken enkel in totaal concept. De cocktailbar met bartender, glaswerk, drank en ijs. U hoeft zelf dus niks meer te regelen.

Nee, wij nemen alles uit handen. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten. Wij zorgen voor de bar, bartender, glazen, ijs, premium drank en vers fruit.

Zeker een lekker verse cocktail verdient een mooi glas en geen plastic of papieren beker. Ons glaswerk is van hoogwaardige kwaliteit en draagt bij aan een perfecte beleving.

Reken tussen de 1 tot 3 cocktails per gast dan met het goed komen. De meeste gasten zullen zeker een cocktail proberen ook al drinken ze normaal alleen bier of wijn. Het komt niet vaak voor dat cocktails zo eenvoudig te halen zijn dus dat zullen ze zeker niet laten.:)

Voor de mensen die geen alcohol drinken kunnen wij Mocktails maken. Onze standaard Cocktailkaart bestaat uit 7 cocktails waarvan we 5 ook als alc. vrije variant kunnen maken. Al uw gasten kunnen dus genieten van een heerlijk vers geshaket drankje.

We hebben de meest populaire cocktails op onze kaart staan dit zijn 6 tot 7 cocktails. Deze verschillen per seizoen. Heeft u een speciale wens dan horen wij het graag dan zorgen wij dat deze cocktail op ons menu komt te staan.

Zeker, dat is geen probleem onze in-house creative director gaat graag voor u aan de slag om een compleet branded concept aan te leveren. Uw logo kan op de bar, menu kaart en menu banner worden verwerkt. 

Al onze bartenders / cocktailshakers hebben een externe opleiding gevolgd of zijn in-house getraind.

Client Testimonials

“Heerlijke Cocktails en ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Ons feest was echt een groot succes. veel liefs ”
Barbara
“Onze gasten waren erg blij met de cocktailbar van The Bartender de meeste begonnen met bier of wijn en eindigde allemaal aan de cocktails :).”
Tessa
“De mocktail Gin Tonic bar die hadden we nog niet eerder gehad. Zonder alcohol maar zeker niet minder feestelijk ”
P. Bakker
No menu locations found.